Nesodden Velforbund

Nyttige linker Informasjon om Nesodden Velforbund Medlemsinformasjon Vellenes fellesorganisasjon Veiene våre MVArefusjon og veistøtte Medieomtaler Informasjon om vann og avløp Radonmålinger på Nesodden Fellesvelets avis Nyttige linker


følg oss på
facebook

Støtt oss
med din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Ledermøte for velene på Nesodden:

 

REFERAT FRA MØTET TORSDAG DEN 26. OKTOBER, 2017, kl 18.30. (word-dokument)

 

NYTT MØTE: torsdag 15. mars 2018.
Vi prøver å få noen politikere og rådmann som kan svare på spørsmål.
OBS: Datoen kan bli endret dersom det sammenfaller med møte i kommunestyret eller formannskapet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

OM LEDERMØTENE:

Styret i Nesodden Velforbund ønsker å bidra i velenes arbeid og velenes utfordringer, og vi ønsker å være mere synlige. Velforbundet opplever at selv om velene har forskjellige utfordringer, er det mange fellestrekk. Kommunen opplever også velene som en felles enhet, og henvender seg til oss for uttalelser i en del saker.  Hvordan skal vi vite hvor aktuell saken er for velene våre? 

 

Vi ønsker å bruke tid sammen med våre medlemmer for å finne fellestrekkene!

 

For et bedre og nærere samarbeid på tvers ser vi for oss at representanter fra medlems-velene våre og styret i Nesodden Velforbund (NVF) møtes et par ganger i året for å snakke sammen om hva man er fornøyd med, hva av saker som aktivt må jobbes med og hva som kan forbedres. Hovedpoenget er å utnytte og utveksle hverandres erfaringer via vårt felles samlingspunkt (NVF) til dialog, arbeid og for å styrke det positive samarbeidet oss imellom. Med et tettere samarbeid (mellom velene og Nesodden Velforbund) vil det også resultere i at vi kan stå sterkere sammen i kommunikasjonen med kommunen.

 

 

 

 

Tema for møtet i mars 2017var:

Velforbundet vil gjerne presisere at brøyting og veilys gjelder veilagene på Nesodden. Prinsipielt er det ikke vårt ansvar siden veilagene ikke er medlemmer av Velforbundet. Da vi likevel har jobbet med dette, inviterte vi velet til å ta med en representant fra veilaget.

Link til referat fra leder-møte den 7. mars 2017, på Folkets Hus på Fjellstrand. (word-dokument)

 

 

Vårt første møte ble avholdt på Tangenten, i oktober 2016.

- Referat fra møtet den 19.10.2016

- Artikkel om ledermøtet i Fellevelets avis nr 2/16.

Møtet var meget vellykket med mye nyttig informasjon, både for velene og for oss i styret og vi takker alle velene som møtte og delte av sine erfaringer.

 

 

Med vennlig hilsen
Styret i NESODDEN VELFORBUND

kontakt@nesoddenvelforbund.no
www.nesoddenvelforbund.no

 

 

index

Nesodden Velforbund, Boks 119, 1457 FAGERSTRAND, E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no - Org. nr. 970 994 912