Nesodden Velforbund

Nyttige linker Informasjon om Nesodden Velforbund Medlemsinformasjon Vellenes fellesorganisasjon Veiene våre MVArefusjon og veistøtte Medieomtaler Informasjon om vann og avløp Radonmålinger på Nesodden Fellesvelets avis Nyttige linker


følg oss på
facebook

Støtt oss
med din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Informasjon fra ditt vel:


For å kunne holde våre medlemmer oppdatert på en rask og effektiv måte må vi til enhver tid være fullstendig oppdatert på kontaktinformasjonen til hvert enkelt vel. MEN det er de enkelte vels ansvar at vi har riktig informasjon!

 

Vi oppdaterer våre medlemslister fortløpende, men allikevel hender det jo at vi får tilbakemelding om at vi har feil opplysninger i våre lister. Dette gjør vi alt vi kan for å rette på, men i realiteten er det jo opp til de enkelte velene hvor oppdaterte vi skal være...
Så oppfordringen er - GI OSS OPPDATERINGER så snart de foreligger. Disse sendes på mail til oss.

 

Vi ønsker å få hurtig tilbakemelding på følgende endringer som skjer i velet:

- Navn på velet
- Navn på leder/kontaktperson i velet
- E-post til leder/kontaktperson i velet
- Telefonnummer, fortrinnsvis mobiltelefon til leder/kontaktperson i velet
- Fakturaadresse til velet

- Antall medlemmer
- Stiftelsesdato
- Kontonr
- Måned velet har årsmøte/valg av nytt styre


Ut over dette skal alle medlems-vel sende inn en medlemsrapport (word-dokument)
hvert år.

Link til Nesodden Velforbunds Personvernærklæring.

 

E-POST:
For å gjøre kommunikasjonen og informasjonen fra oss så effektiv og kostnadsbesparende som mulig, så sendes det meste av forespørsler og informasjon ut på e-post til de enkelte velene. Har vi ikke riktig e-post adresse til deres vel, så går dere glipp av mye informasjon! Vi oppfordrer derfor alle vel om å ha en e-post adresse som jevnlig blir lest av leder eller en annen kontaktperson i velet.
Nesodden Velforbunds e-mail-adresse er: kontakt@nesoddenvelforbund.no.

WEBSIDE:
Det er mye spennende som skjer i Nesodden Velforbund for tiden, og vi sender jevnlig ut informasjon om dette. Men følg med på websiden vår og nettavisen. Disse siden blir kontinuerlig oppdatert med det som skjer i NVF.

 

FACEBOOK:

Vi har også en facebookside. Her legger hele styret ut nyheter og holder dere oppdatert med hva som skjer i Vel-sammenheng og i kommunen. Her er det også mulig å starte diskusjoner.


EGEN AVIS - FELLESVELETS AVIS:

I 2016 fikk vi igang et samarbeid med Nesodden Folkeopplysningsråd om å trykke 4 sider i Foreningsnytt, 4 ganger i året.
Vi har også en egen nettavis, hvor artiklene vi trykker i Foreningsnytt blir laget ut.

Har du stoff til Fellesvelets avis - send det til oss! Vi er alltid på jakt etter interessante historier fra velene våre! :)


Nesodden Velforbund representerer ca. en tredel av Nesoddens befolkning.

Nesodden Velforbund, E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no - Org. nr. 970 994 912