Nesodden Velforbund

Nyttige linker Informasjon om Nesodden Velforbund Medlemsinformasjon Vellenes fellesorganisasjon Veiene våre MVArefusjon og veistøtte Medieomtaler Informasjon om vann og avløp Radonmålinger på Nesodden Fellesvelets avis Nyttige linker


følg oss på
facebook

Støtt oss
med din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Samferdsel:


Nesodden har store utfordringer på dette området og NVF ønsker å delta i debattene og være med å bidra til at utbedringer og utbygging av veinettet både sentralt og lokalt blir til det beste for våre medlemmer.
Vi ønsker også å følge med på Ruters endringer av buss og båtruter på Nesodden, og sørge for at de får de rette tilbakemeldinger og reaksjoner på de endringene de gjør.

Har du saker som du ønsker NVF skal ta tak i denne forbindelsen så ta kontakt med oss.

"Hurtigbåtens venner":

NVF var i 2009 med i en aksjonsgruppe som jobbet for å få tilbake hurtigbåten på kveldstid. NVFs styremedlem Søgnhild Østvold hadde en sentral rolle i denne gruppen, som bl.a med gjennomføring av en storstilet underskriftskampanje (hvor over 4000 pendlere hadde signert), god argumentasjon og dokumentasjon av konsekvenser, bidro til at Ruter valgte å gjeninnføre hurtigbåten på kveldstid.

Les avisutklipp fra Amta om bussholdeplass på OsvalNesodden Velforbund har i dag 37 vel og veilags-medlemmer, dvs. totalt 2.710 medlemmer. Hvis hvert medlem representerer en husstand, kan vi si at vi representerer ca. 7.000 innbyggere, eller ca. en tredel av Nesoddens befolkning.
Nesodden Velforbund, Boks 119, 1457 FAGERSTRAND, E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no - Org. nr. 970 994 912